Informatie

 

Duurzaam buitennet

Het buiten volleybalnet is opgebouwd uit sterke materialen. Het is verkrijgbaar in drie verschillende hoogten. Dit net staat altijd op spanning, hangt op de juiste hoogte en gaat vele jaren mee. Het buiten volleybalnet is een oplossing voor de standaard volleybalnetten die binnen een korte tijd verweren of in slechte staat geraken..

Dankzij het materiaal hangt het net altijd strak en gespannen. Het net zelf is gevormd uit sterk kabelnet. Dit materiaal is zeer duurzaam en er zullen dan ook geen gaten in het net ontstaan.

De voordelen

In vergelijking met het standaard volleybalnet kent dit net diverse voordelen.

Het is algemeen bekend dat volleybalnetten snel verweren of in slechte staat raken, omdat de netten niet bestand zijn tegen weer en wind.

Gevolg: netten die na een tijde in vervallen staat erbij hangen. Het net hangt door, er zitten gaten in en er wordt geen gebruik van gemaakt omdat het net niet uitnodigt om te spelen. Het buiten volleybalnet is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest om gegarandeerde oplossing te bieden voor deze veelvoorkomende problemen.

Kenmerken van het net

  • Twee varianten: in vaste hoogte en verstelbare varaint
  • Verkrijgbaar in verschillende lengten: 3 meter, 4 meter en 5 meter of maatwerk
  • Hufterproof
  • Weerbestendig
  • Duurzaam
Verschillende ondergronden zijn geschikt, zowel voor het plaatsen als het gebruik van het net.

Een ondergrond als zand, kunstgras, houtsnippers en zelfs stenen zijn geschikt om het net op te plaatsen en zijn een goede ondergrond om op te spelen.

Desgewenst kunnen wij ook de beoogde ondergrond (zand, kunstgras, houtsnippers of stenen) voor u realiseren. Ons montageteam realiseert dit geheel op maat.

Waar kan het net worden geplaatst?

Het net met eigen ogen zien?

Wilt u graag eerst het net met eigen ogen zien? Dat kan! Neem dan contact met ons op om een kijkje te nemen bij onze demolocatie in Elburg.